International Tax Manager – Utrecht

Organisatie

Onze opdrachtgever is wereldwijd het zesde netwerk van zelfstandige accountancy- en belastingadvieskantoren met ruim 750 kantoren in meer dan 116 landen en ruim 41.000 professionals. Met 500 professionals verdeeld over 11 vestigingen in Nederland staat zij midden in de maatschappij. De lokale betrokkenheid, gecombineerd met de regionale expertise en het internationale-netwerk maakt hen tot een uitstekende sparringpartner voor middelgrote organisaties. Daarnaast beschikken over een eigen Vaktechniek- en Opleidingsbureau. Veel van hun medewerkers geven les en/of examineren op Nyenrode. De organisatie staat bekend vanwege de dynamiek van een snel groeiend bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Dat is onder andere terug te vinden in de korte, informele interne lijnen en de hoge mate van groei en ontwikkeling van hun medewerkers.

Functie

Jouw werkzaamheden
Je staat niet alleen aan de wieg van een fiscaal advies, maar vervult ook een belangrijke rol bij de implementatie en het onderhoud ervan. Vandaag zit je met een CFO van een IT-Startup aan tafel en morgen heb je een bespreking met een belastinginspecteur.
Het uitdagende van het werken in het team van onze opdrachtgever is de mogelijkheid om je breed en divers te ontwikkelen. Je krijgt bijvoorbeeld te maken met tax due diligence opdrachten en werkt mee op een transfer pricing project. Je bent veel in contact met de internationale en grote(re) nationale corporate klanten van de organisatie. Daarnaast word je de mogelijkheid geboden om regelmatig deel te nemen aan de (interne) internationale tax conferenties (op verschillende internationale locaties) waardoor je snel en effectief jouw internationale netwerk van de organisatie uitbouwt.

Jouw toekomst
Je wilt je graag blijven ontwikkelen – persoonlijk en professioneel – en die gelegenheid bieden zij je graag. Dit is een uitdagende functie die veel gelegenheid tot ontwikkeling biedt. Ook met het oog op jouw toekomst. Onze opdrachtgever bespreekt jouw ambities, stippelen samen met jou een route uit en begeleiden je bij je ontwikkeling. Jij bent integer en gericht op de relatie. Jij weet door jouw teamgeest en communicatieve vaardigheden mensen op een positieve manier te enthousiasmeren.

Functie-eisen

Wat vragen we van jou? 
• Minimaal 6 jaar relevante werkervaring
• Afgeronde studie fiscaal recht of fiscale economie en de driejarige opleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) met succes doorlopen
• Ambitieus en gedreven in je persoonlijke en professionele ontwikkeling
• Klantgericht, stressbestendig en je ziet in problemen de uitdaging om de juiste oplossing te vinden

Inlichtingen

Sandra van den Ent, 06-12295025

Sollicitatie

Sandra van den Ent, 06-12295025