Skip to content

Inschrijven ZZP

Bemiddeling Ad Interim (ZZP’er)

Als interim’er (ZZP’er) ben je liever aan de slag met je vakgebied dan het acquireren en binnenhalen van opdrachten. Je bent absoluut niet de enige. Ruim 75% van de 1.327 miljoen ZZP’ers krijgt zijn/haar opdrachten via een bemiddelingsbureau.
Reden is dat bemiddelingsbureaus een grote rol spelen in het linken van opdrachtgevers met interim’ers (ZZP’ers). Dat is eerder regel dan uitzondering.

LinkedPerfect Werving & Selectie bemiddelt graag voor jou zodat jij je weer en meer kunt richten op je vakgebied.

Ben je: Assistent Accountant, Assistent Accountant Audit, Accountant AA, Controleleider, Registeraccountant, Financial Controller, Business Controller, Belastingadviseur, Salarisadviseur of salarisadministrateur, bedrijfsjurist of advocaat? Schrijf je dan in via onderstaande links of button.

Onze werkwijze is als volgt:

 1. Je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wij ontvangen graag een afschrift van jouw inschrijving, een kopie van een geldig legitimatiebewijs alsmede een up to date Nederlands CV.
 2. Wij ontvangen tevens een kopie van jouw relevante diploma’s.
 3. Wij ontvangen graag een overzicht met referenties die wij eventueel kunnen bellen.
 4. Na ontvangst van de opgevraagde stukken, maken wij een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.
 5. Na jouw akkoord, leggen wij je cv voor aan onze opdrachtgever. Indien deze akkoord gaat, stellen wij voor alle partijen een samenwerkingscontract op.
 6. Na ondertekening van het samenwerkingscontract, kun je aan de slag bij je nieuwe opdrachtgever.
 7. LinkedPerfect Werving & Selectie berekent een bemiddelingsfee dat doorberekend wordt op je uurtarief.
 8. LinkedPerfect Werving & Selectie hanteert een concurrentiebeding. De voorwaarden van het concurrentiebeding zijn terug te lezen in het contract en/of in onze algemene voorwaarden voor bemiddeling Ad Interim (ZZP’er).
 9. Na ontvangst van de door jouw gewerkte uren, factureren wij deze door aan de opdrachtgever.
 10. Veertien dagen na ontvangst van je factuur, wordt het factuurbedrag aan jou overgemaakt.
Stuur je CV in
close slider

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Stuur je CV naar ons en wij zullen je contacteren! Vul onderstaand formulier in en upload je CV. Wij zullen hier discreet mee om gaan en zullen snel contact met je opnemen na ontvangst.