Assistent Accountant Audit – Ridderkerk

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgroot accountantskantoor midden in de dynamiek van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Van daaruit adviseren zij een diversiteit aan zowel nationale als internationale ondernemingen en non-profit organisaties met bedrijfseconomische, fiscale en juridische vraagstukken. Geen enkel speciaal moment laten zij aan je neus voorbij gaan. Zo worden uiteraard verjaardagen gevierd, maar ook feestdagen zoals Sinterklaas en Kerst. Vrijdag lunchen zij gezellig met z’n allen. Daarnaast worden er regelmatig bedrijfsuitjes georganiseerd en vieren ze traditiegetrouw hun lustrum met een stedentrip voor alle collega’s.

Continue reading

Interim Zelfstandig Assistent Accountant Audit – Rotterdam

Organisatie

Onze opdrachtgever is een accountants- en adviesorganisatie bestaande uit zes kleinschalige vestigingen, die zich voornamelijk heeft gespecialiseerd in het (inter)nationale midden- en kleinbedrijf.

Zij zijn aangesloten bij JPA International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadviesorganisaties.

Het JPA netwerk is dienstbaar aan hun Nederlandse klanten die met grensoverschrijdende kwesties te maken hebben en tevens voor hun buitenlandse klanten die bijstand nodig hebben in relatie tot de Nederlandse belastingdienst en/of hun verplichtingen op het gebied van accountancy. Hierdoor kunnen zij hun cliënten samen met de JPA Partners ook grensoverschrijdend van dienst zijn.

Continue reading

Financial Manager – Noord-Brabant

Organisatie

Onze opdrachtgever is ooit begonnen als een klein familiebedrijf in Noord-Brabant en inmiddels uitgegroeid tot dé totaalleverancier in staal, in binnen- én buitenland. Handel, snijden én bewerkingen: alles onder één dak! Korte lijnen, nauwe samenwerkingen én een grote eigen voorraad staal kenmerken het succesvolle familiebedrijf. De passie voor staal wordt al ruim 80 jaar van generatie op generatie doorgegeven. En dát is natuurlijk niet voor niets! Met hun uitgebreide marktkennis, tomeloze inzet en oprechte betrokkenheid zetten zij zich dagelijks in voor hun opdrachtgevers.

Continue reading

Financieel Manager – Schiedam

Organisatie

Onze opdrachtgever is een in 1877 opgericht familiebedrijf met inmiddels 250 medewerkers. Sinds het begin hebben zij zich ontwikkeld tot één van de grootste en ervaren aanbieders van industriële gas- en oliegestookte brandersystemen en gebouwgebonden klimaatinstallaties. Vanuit vier vestigingen bedienen zij klanten over de hele wereld. Om dat te bereiken beschikken zij over een rijke historie waarin ze de afgelopen 140 jaar vele ontwikkelingen hebben doorgemaakt. Deze mooie ontwikkeling brengt ook uitdagingen met zich mee op het gebied van mens en organisatie. De medewerkers van deze mensgerichte opdrachtgever worden echt gezien als hun human capital. Daarom investeren zij ook continu in hun ontwikkeling op het gebied van ontwikkeling en (persoonlijk) leiderschap. De medewerkers worden uitgedaagd om mensgerichte oplossingen te bedenken voor de vraagstukken in hun organisatie zodat ze met elkaar een leercultuur ontwikkelen.

Continue reading

Aangiftemedewerker – Sliedrecht

Introductie

Wie zijn wij?

Wij zijn een middelgroot interdisciplinair advieskantoor middenin de dynamiek van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Vandaaruit adviseren wij een diversiteit aan zowel nationale ondernemingen en non-profit organisaties met bedrijfseconomische, en fiscale en juridische vraagstukken.

Continue reading

Director Tax BTW – Rotterdam

Organisatie

Onze opdrachtgever is een groeiende organisatie die al ruim 80 jaar partner is voor middelgrote en grote organisatie die ook internationaal opereren. Het kantoor heeft drie vestigingen in Nederland en een groot internationaal netwerk dat verspreid is over 130 landen. De organisatie staat bekend om haar vriendelijke en informele werksfeer waar een goede work-life balance hoog in het vaandel staat. Af en toe even op de skippybal van je collega over de gang skippy’en of even sparren met je collega vanuit een comfortabele zitzak….

Continue reading