Skip to content

Outplacement

Wil je een outplacement volgen of aanvragen voor jouw collega en jouw kansen of die van jouw collega op een nieuwe, passende baan vergroten?

LinkedPerfect Werving & Selectie begeleidt je graag in dit van werk-naar-werktraject. Bij ons volg je een persoonlijk outplacementtraject. Dat doen we op een persoonlijke, energieke en pragmatische wijze.

Wist je dat maar liefst 75% van de vacatures wordt vervuld binnen het eigen netwerk. De reden is dat een vacature vervullen binnen het netwerk effectiever is vanwege tijd- en kostenbesparing. LinkedIn is onder andere een effectief en efficiënt middel voor recruiters en werkgevers om te werven en selecteren. In ons outplacementtraject besteden wij dan ook veel aandacht aan LinkedIn en andere netwerken in jouw omgeving.

Onze outplacementbegeleiding geeft goede kansen op een baan, doordat wij:

  • Persoonlijke begeleiding op maat bieden: je krijgt wat je nodig hebt
  • Een groot zakelijk netwerk hebben, waardoor wij veel ingangen hebben om jou onder de aandacht te brengen

Wil je bij ons een outplacementtraject volgen om of een traject aanvragen voor jouw collega? Vraag het traject aan via bovenstaande button of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Stuur je CV in
close slider

    Om je CV in te sturen kun je onderstaand formulier invullen en aan ons toesturen. Wij zullen hier discreet meer om gaan en berichten zo snel als mogelijk na ontvangst.