Introductie

Je komt te werken in een informele en collegiale omgeving. Binnen het internationaal opererende Global Mobility team wordt jouw inbreng zeer gewaardeerd. De dynamiek van een groeiende afdeling past bij je en het is jouw ambitie om de afdeling naar een hoger niveau te tillen. Jij hebt een open persoonlijkheid, bent een echte teamplayer en hebt genoeg vakinhoudelijke kennis om met een hoge mate van zelfstandigheid aan het werk te gaan. Je hebt een pro-actieve houding en kan snel schakelen. Je bent ondernemend en vindt het leuk om werkprocessen te ontwikkelen of te optimaliseren.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een groeiende organisatie die al ruim 80 jaar partner is voor middelgrote en grote organisatie die ook internationaal opereren. Het kantoor heeft drie vestigingen in Nederland en een groot internationaal netwerk dat verspreid is over 130 landen. De organisatie staat bekend om haar vriendelijke en informele werksfeer waar een goede work-life balance hoog in het vaandel staat. Af en toe even op de skippybal van je collega over de gang skippy’en of even sparren met je collega vanuit een comfortabele zitzak….

Functie

In de functie van Manager Global Mobility Services stuur je enerzijds het team van Global Mobility Services aan en ben jij anderzijds klantcoördinator voor bedrijven die hun werknemers internationaal uitzetten. Je adviseert jouw klant op het gebied van migratiewerkzaamheden, tax, sociale zekerheid en internationale verloning. Je weet precies wat er bij komt kijken wanneer een bedrijf zijn werknemers over de grens inzet en je werkt hierin nauw samen met onze international payroll en legal collega’s. Je maakt klanten bewust van de complexiteit van internationale tewerkstelling en het geeft je energie om de klant hierin te ontzorgen. Je bent het aanspreekpunt voor werkgevers en werknemers en communicatie in de Engelse taal is – in woord en schrift – geen enkel probleem voor jou.

Functie-eisen

• Fiscale studie op WO niveau

• Minimaal 10 jaar werkervaring

• Nederlandse en Engelse talenkennis

• Teamplayer

Aanbod

• Marktconform salaris

• 24-40 uur

• 27-29 vakantiedagen (fulltime)

• Leasebudget

• Begeleiding en carrièreplanning

Inlichtingen

Sandra van den Ent, sandra@linkedperfect.nl/06-12295025

Sollicitatie

Sandra van den Ent, sandra@linkedperfect.nl/06-12295025

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *