Accountant AA – Omgeving Den Haag

Introductie

Onze opdrachtgever is een full service kantoor met dienstverlening op het gebied van strategisch advies, audits, accountancy, fusies en overnames, belastingadvies, juridische vraagstukken, pensioen, salaris en HRM.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een full service kantoor met dienstverlening op het gebied van strategisch advies, audits, accountancy, fusies en overnames, belastingadvies, juridische vraagstukken, pensioen, salaris en HRM.

Zij helpen hun klanten met grote vakkennis en kwalitatief hoogwaardige advisering vernieuwende stappen te zetten. Zij helpen ondernemers SLIM te ondernemen om meer rendement te behalen. Het kantoor staat met grote betrokkenheid en gedrevenheid voor haar klanten klaar. Om te klankborden, mee te denken, te adviseren en aan te pakken.

Wegens groei zijn zij op zoek naar een ervaren Accountant AA/Relatiemanager (met partnerambitie).

Functie

De Accountant/Relatiemanager bij onze opdrachtgever is het eerste aanspreekpunt voor de klant en regisseur namens het kantoor voor alle aangeboden diensten. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van een eigen cliëntenportefeuille. Je signaleert proactief advieskansen, coördineert trajecten met onze specialisten en zorgt voor een goede planning en aansturing van alle werkzaamheden die voor jouw cliënten worden verricht. Je bespreekt tussentijdse cijfers, jaarcijfers en verzorgt allerlei overige contacten. Je verzorgt de reviews van de dossiers en bent budgetverantwoordelijk. Je hebt een adviesgerichte instelling, je onderzoekt en stelt vast wat de wensen van de klant zijn. Je beschikt over goede communicatieve en contactuele vaardigheden, bent ondernemend en handelt pro actief in het belang van de klant.

Functie-eisen

Om van deze functie een succes te kunnen maken, heb je een, bij voorkeur afgeronde, AA/RA opleiding en beschik je over minimaal 10 jaar relevante werkervaring, waarvan minimaal 3 tot 5 jaar in een vergelijkbare functie.Ook ben je bereid jezelf steeds verder te ontwikkelen. Ben je klantgericht, sociaal en communicatief vaardig, proactief, overtuigend en voldoe je aan bovenstaande criteria, dan ben jij de geschikte kandidaat voor deze functie.

Aanbod

Geen dag is hetzelfde bij onze opdrachtgever. Je kunt een uitdagend pakket aan klanten en werkzaamheden verwachten. Dit doe je in een dynamisch team dat niet achteruit kijkt, maar juist vooruit. Je krijgt bij dit kantoor de kans om je verder te ontplooien en te excelleren. Je gaat klankborden met ervaren collega’s en maakt gebruik van hun hoogwaardige tools om klanten te verrassen. Tevens coach je medewerkers “on the job”. Uiteraard bieden zij je goede primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden en vindt onze opdrachtgever een goede balans tussen werk en privé belangrijk.

Salarisindicatie: € 7.000,00 bruto per maand.

Inlichtingen

Sandra van den Ent 0612295025/010-7615002

Sollicitatie

Sandra van den Ent 0612295025/010-7615002